Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0722.628.805 Email info@medicland.ro

Gravare stetoscop

Serviciul de gravare este oferit contra cost 30 lei (exceptand promotiile periodice). Serviciul de gravare stetoscop este disponibil doar pentru anumite produse. Gravarea se face doar pe zona metalica a produselor. Rezultatul gravarii este permanent.
Concurs Like & Share Stetoscoape.ro
Ce trebuie sa faci ca sa devii unul din castigatorii concursului?

Promotie stetoscoape 10+1

“Promotie stetoscoape 10+1“ ce se desfasoara in perioada 7 – 31 octombrie 2015 potrivit Regulamentului promotiei.

Regulament campanie 10+1 Stetoscoape

Regulament campanie 10+1 Stetoscoape

Cum aleg un tensiometru de brat

Datorită progresului tehnologic din ultimii ani, cât și a evoluției domeniului medical, acum există posibilitatea ca fiecare persoană să își măsoare constant tensiunea din confortul propriei case, în orice moment dorit.

Concurs Like & Share Stetoscoape.ro

Ce trebuie sa faci ca sa devii unul din castigatorii concursului?

Regulament – De doua ori diferenta

Clienții magazinului de comerț online www.stetoscoape.ro din România beneficiază de clauza ofertei concurente care le conferă avantajul de a obține cel mai bun preț practicat de alte magazine de comerț online, cu același obiect de activitate, la același produs, în aceleași condiții de comercializare.
Stetoscoape-instrumente medicale cu un rol important in auscultatia organelor interne si punerea unui diagnostic corect.

Stetoscop Littmann

Stetoscop Littmann.Pentru oferirea unor servicii de calitate, fiecare medic are nevoie de produse modernizate prin cele mai noi tehnologii în domeniu care să îi ofere posibilitatea de diagnosticare corectă.

Stetoscoape originale Littmann

Stetoscoape.ro este distribuitor autorizat de stetoscoape originale 3M Littmann.

Stetoscop Littmann-Instructiuni de utilizare

Stetoscop Littmann – va avea o durata de viata foarte mare, mai ales daca urmati instructiunile de intretinere de mai jos oferite de Stetoscoape.ro !

Stetoscoape 3M Littmann pentru studenti

Acesta se vrea a fi un articol adresat celor care au trecut în anul al treilea sau celor care doresc să-și achiziționeze un stetoscop.
1 din 2