Aplicatie sunetele inimii si ale plamanilor

Aplicația 3M ™ Littmann® include lecții cu sunete inimii și pulmonare, scenarii pacient pentru a vă îmbunătăți metoda de diagnosticare, auto-teste pentru a urmări progresul, o bibliotecă de sunet și multe altele.
Concurs Like & Share Stetoscoape.ro
Ce trebuie sa faci ca sa devii unul din castigatorii concursului?
“Promotie stetoscoape 10+1“ ce se desfasoara in perioada 7 – 31 octombrie 2015 potrivit Regulamentului promotiei.
Regulament campanie 10+1 Stetoscoape
Ce trebuie sa faci ca sa devii unul din castigatorii concursului?
Clienții magazinului de comerț online www.stetoscoape.ro din România beneficiază de clauza ofertei concurente care le conferă avantajul de a obține cel mai bun preț practicat de alte magazine de comerț online, cu același obiect de activitate, la același produs, în aceleași condiții de comercializare.
Stetoscoape-instrumente medicale cu un rol important in auscultatia organelor interne si punerea unui diagnostic corect.
Stetoscop Littmann.Pentru oferirea unor servicii de calitate, fiecare medic are nevoie de produse modernizate prin cele mai noi tehnologii în domeniu care să îi ofere posibilitatea de diagnosticare corectă.
Stetoscoape.ro este distribuitor autorizat de stetoscoape originale 3M Littmann.
Stetoscop Littmann – va avea o durata de viata foarte mare, mai ales daca urmati instructiunile de intretinere de mai jos oferite de Stetoscoape.ro !
Acesta se vrea a fi un articol adresat celor care au trecut în anul al treilea sau celor care doresc să-și achiziționeze un stetoscop.
Stetoscopul ca si instrument medical are un rol important in auscultatia organelor interne si de a face diferenta intre diferite patologii si punerea unui diagnostic corect. Marca 3M Littmann reprezintă garanţia calităţii excepţionale. Este marca renumită în întreaga lume pentru precizie, superioritate acustică, design inovator şi performanţă excepţională.
1 din 2