Stetoscoape-instrumente medicale cu un rol important in auscultatia organelor interne si punerea unui diagnostic corect.
Stetoscop Littmann.Pentru oferirea unor servicii de calitate, fiecare medic are nevoie de produse modernizate prin cele mai noi tehnologii în domeniu care să îi ofere posibilitatea de diagnosticare corectă.
Stetoscoape.ro este distribuitor autorizat de stetoscoape originale 3M Littmann.
Stetoscop Littmann – va avea o durata de viata foarte mare, mai ales daca urmati instructiunile de intretinere de mai jos oferite de Stetoscoape.ro !
Acesta se vrea a fi un articol adresat celor care au trecut în anul al treilea sau celor care doresc să-și achiziționeze un stetoscop.
Stetoscopul ca si instrument medical are un rol important in auscultatia organelor interne si de a face diferenta intre diferite patologii si punerea unui diagnostic corect. Marca 3M Littmann reprezintă garanţia calităţii excepţionale. Este marca renumită în întreaga lume pentru precizie, superioritate acustică, design inovator şi performanţă excepţională.
In societatea de astazi, in care ritmul a devenit tot mai alert, iar educatia alimentara nu este la fel de raspandita pe cat ar trebui, ne confruntam tot mai des cu probleme datorate hipertensiunii arteriale.
Stetoscopul ca si instrument medical are un rol important in auscultatia organelor interne si de a face diferenta intre diferite patologii si punerea unui diagnostic corect.
Din ce se compune un stetoscop?
Instrument medical sau aparat acustic ce amplifica sunetele, utilizat pentru auscultatia a organelor interne.
Hipertensiunea arteriala, masurarea tensiunii, valori normale si patologice
Prin tensiune arteriala se intelege presiunea exercitata asupra peretelui vascular in timpul contractiei inimii.
2 din 3