Stetoscoape.ro – Produse si servicii de cinci stele

Stetoscoape-instrumente medicale cu un rol important in auscultatia organelor interne si punerea unui diagnostic corect. Marca 3M Littmann reprezinta garanţia calitatii exceptionale. Este marca renumită în întreaga lume pentru precizie, superioritate acustică, design inovator si performanta excepţionala.

Stetoscoape.ro va pune la dispozitie produse si servicii de cinci stele deoarece stetoscoapele Littmann achizitionate de pe siteul nostru reprezintă o investiție pe termen lung pentru munca dumneavostra profesională de medic, o investiție care conferă respect și siguranța unui sunet de fidelitate.


1. Stetoscoape originale

Stetoscoape.ro este distribuitor autorizat a gamei de stetoscoape 3M Littmann. Daca doriti stetoscoape Littmann originale, asigurati-va ca il cumparati de la un distribuitor autorizat !

Cum poti identifica stetoscoapele originale?

Toate stetoscoapele 3M Littmann pe ambalaj au un sticker de identificare cu modelul si culoarea. In dreapta stickerului veti identifica holograma care atesta ca produsele sunt originale. Mai jos aveti un exemplu :

holograma-stetoscoape


2. Serviciu de gravare laser stetoscoape

Serviciul de gravare stetoscoape este oferit GRATUIT daca stetoscopul este achiziionat prin www.stetoscoape.ro sau contra cost 50 lei daca stetoscopul nu este cumparat de la noi. Mentionam ca acest serviciuL GRATUIT este disponibil doar pentru gama de stetoscoape Littmann comercializate pe site-ul Stetoscoape.ro!
In cazul stetoscoapelor gravate plata se efectueaza integral in avans deoarece este un produs personalizat. Livrarea se face in temenul afisat pe site sau temernul comuncat catre dvs !
Tinand cont de faptul ca serviciul de gravare stetoscoape reprezinta o personalizare, aceste produse NU se mai pot returna in termenul legal de 14 zile. Nu ne asumam nici-o responsabilitate referitor la eventualele greseli de tipar trimise gresit de client.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati info@stetoscoape.ro sau la numerele de telefon: 0359.805040, 0722.628.805 
Modele de stetoscoape gravate le puteti vizualiza pe pagina de Facebook .

gravare-stetoscoape


 3. Cadou Gratuit cu CD cu “Sunetele inimii” respectiv CD cu “Sunetele plamanilor”

CD-urile educationale ce ofera o ambianta de studiu care imbina textul, sunetul si graficele/diagramele care va pot ajuta sa observati diferentele dintre sunetele normale si cele anormale ale inimii si plamanilor. CD-urile sunt compatibile atat cu sistemul de operare Windows® cat si cu Macintosh®.
CD ”Sunetele inimii’ explica originea si caracteristicile sunetelor inimii si ofera exemple auditive si vizuale cu cele mai intalnite dintre acestea. In cadrul modulului pentru expansiunea timpului veti gasi prezentari vizuale cu amplitudini ale diferitelor sunete care va vor ajuta la distingerea detaliilor acestora.

Cuprinsul CD-ului ”Sunetele inimii’ :

  • Identificarea sunetelor normale si anormale ale inimii pentru a facilita stabilirea diagnosticului
  • Acces rapid la libraria de sunete si reprezentari vizuale
  • Descrierea detaliata a mecanismelor de baza ale sunetelor inimii
  • CD Multimedia
  • Sincronizarea imaginii cu banda sonora
  • Text cu descrieri
  • Ghid pentru invatarea mecanismului murmurului inimii
  • Ilustratii
  • Compatibil cu sistemele de operare PC si Macintosh

stetoscoape-sunetele-inimii


  4. Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei

Livrarea produselor este la fel de importanta pentru noi ca și procesul de cumparare. Din acest motiv am ales să lucrăm cu mai multe companii de curierat astfel încât clientul poate alege în functie de destinație și preferințe personale varianta cea mai convenabilă.
Livrarea produselor aflate pe stoc se face în 24 de ore de la preluarea comenzii în cazul depunerii ei până la ora 14:30. Livrarea se face doar pe teritoriul României.
Stetoscoape.ro ofera transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei .
Exceptie poate fi cand localitatea de destinatie are kilometri suplimentari fata de punctul de distributie Fan Courier sau coletul depaseste 10 Kg sau produsul se afla in alta promotie (pret redus).


5. Borseta stetoscop

Borseta stetoscop conceputa pentru a oferi protecție maxima pentru stetoscopul tau, fiind in acelasi timp usoara si eleganta. Exteriorul borsetei este compus dintr-un cauciuc extrem de durabil.
În interiorul borsetei există un suport pentru stetoscop potrivit pentru toate stetoscoapele Littmann Classic si nu numai. Acest suport poate fi îndepărtat cu usurinta permitand un spatiu si mai mare de stocare.
In interiorul borsetei există un buzunar tip plasa avand 2/3 lungime , ce permite stocarea accesoriilor stetoscopului dar poate avea si alte utilitati.

stetoscoape

Tags: Stetoscoape
Vă rugăm introduceți numerele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.