Tensiometru digital de incheietura Healthy Line SHL-158LA

Tensiometru digital de incheietura Healthy Line SHL-158LA
 
Livrare Gratuita
Livrare Rapida
Retur Gratuit
Trusted Shops zertifiziert
  • med_shl158la
115,00 RON 169,00 RON (31,95% reducere)

TVA inclus

In stoc, Livrare imediata

Cantitate
 
Tensiometru digital de incheietura Healthy Line SHL-158LA,  este un tensiometru  automat de...Mai multe
Informații produs "Tensiometru digital de incheietura Healthy Line SHL-158LA"

Tensiometru digital de incheietura Healthy Line SHL-158LA, este un tensiometru automat de incheietura cu rezultate complete si precise care va asigura o monitorizare eficienta a starii de sanatate, in confortul propriului camin. Este prevazut cu sensor pentru batai neregulate ale inimii si indicator pentru nivelul tensiunii masurate in raport cu valorile normale. Memoreaza cate 40 de masuratori ale tensiunii pentru 3 utilizatori. Compact, silentios si usor de utilizat. Dotat cu cel mai nou design si ecran mare, permite afisarea valorilor masurate cu data si ora.

Caracteristici:

  • Ecran LCD cu afisaj mare - Permite vizualizarea simultana a tuturor parametrilor masurati: tensiunea sistolica, diastolica si puls impreuna cu data si ora.
  • Indicator al nivelului de tensiune - Stabileste rapid si corect daca valorea de tensiune masurata se incadreaza in parametrii normali si este afisata prin pozitionarea cursorului in dreptul scalei de culoare de la verde la rosu.
  • Senzor pentru puls neregulat - Pe ecran apare un indicator care va atentioneaza in cazul in care datele masurate indica un puls neregulat
  • Memorie - Se pot stoca seturi de cate 40 de date masurate pentru 3 utilizatori cu o singura apasare pe butonul MEMORY.
  • Control automat a mansetei - Umflarea si dezumflarea este realizata prin controlul automat a valvei mansetei, pentru o solicitare minima a vaselor de sange la fiecare masuratoare
  • Indicator LED - Butonul “START/STOP” este iluminat cateva secunde cand este folosit la pornirea/oprirea tensiometrului.
Link-uri către "Tensiometru digital de incheietura Healthy Line SHL-158LA"
Doriti sa grabiti procesul de cumparare? Introduceti datele de mai jos si va sunam in cel mai scurt timp pentru preluarea comenzii.
Caracteristicile "Tensiometru digital de incheietura Healthy Line SHL-158LA"
Garantie: 2 ani
Stetoscop inclus: Fara stetoscop
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Tensiometru digital de incheietura Healthy Line SHL-158LA"
Scrieți o evaluare
Evaluările sunt confirmate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ultimele vizualizate