Aplicatie sunetele inimii si ale plamanilor

Aplicația 3M ™ Littmann® include lecții cu sunete inimii și pulmonare, scenarii pacient pentru a vă îmbunătăți metoda de diagnosticare, auto-teste pentru a urmări progresul, o bibliotecă de sunet și multe altele.
Hipertensiunea arteriala. Ce trebuie sa stii despre ea ?

Ce este tensiunea arteriala?

Arterele sunt vase care transporta sangele de la inima in corp pentru ca acesta sa beneficieze de nutrientii si oxigenul necesar existentei. Presiunea exercitata de sange asupra vaselor arterelor cand inima bate si cand inima se odihneste poarta numele de tensiune arteriala si se masoara in milimetri coloana de mercur.
Stetoscoapele sunt niște instrumente medicale extraordinare, cu ajutorul acestora medicii salvează nenumărate vieți. Pentru a afla mai multe accesează site-ul nostru www.stetoscoape.ro
Tubulatura stetoscopului meu Littmann prezinta crapaturi, ce sa fac?

Gravare stetoscop

Serviciul de gravare este oferit gratuit. Serviciul de gravare stetoscop este disponibil doar pentru anumite produse. Gravarea se face doar pe zona metalica a produselor. Rezultatul gravarii este permanent.
Concurs Like & Share Stetoscoape.ro
Ce trebuie sa faci ca sa devii unul din castigatorii concursului?

Catalog stetoscoape 2015-2016

Catalog stetoscoape 2015-2016
“Promotie stetoscoape 10+1“ ce se desfasoara in perioada 7 – 31 octombrie 2015 potrivit Regulamentului promotiei.
Regulament campanie 10+1 Stetoscoape
Datorită progresului tehnologic din ultimii ani, cât și a evoluției domeniului medical, acum există posibilitatea ca fiecare persoană să își măsoare constant tensiunea din confortul propriei case, în orice moment dorit.
Ce trebuie sa faci ca sa devii unul din castigatorii concursului?
Clienții magazinului de comerț online www.stetoscoape.ro din România beneficiază de clauza ofertei concurente care le conferă avantajul de a obține cel mai bun preț practicat de alte magazine de comerț online, cu același obiect de activitate, la același produs, în aceleași condiții de comercializare.
1 din 3