Ce este tensiunea arteriala?

Hipertensiunea arteriala. Ce trebuie sa stii despre ea ?

Ce este tensiunea arteriala?

Arterele sunt vase care transporta sangele de la inima in corp pentru ca acesta sa beneficieze de nutrientii si oxigenul necesar existentei. Presiunea exercitata de sange asupra vaselor arterelor cand inima bate si cand inima se odihneste poarta numele de tensiune arteriala si se masoara in milimetri coloana de mercur.

8 lucruri interesante despre stetoscoape

Stetoscoapele sunt niște instrumente medicale extraordinare, cu ajutorul acestora medicii salvează nenumărate vieți. Pentru a afla mai multe accesează site-ul nostru www.stetoscoape.ro

Reguli de pastrare a stetoscopului

Tubulatura stetoscopului meu Littmann prezinta crapaturi, ce sa fac?

Gravare stetoscop

Serviciul de gravare este oferit contra cost 30 lei (exceptand promotiile periodice). Serviciul de gravare stetoscop este disponibil doar pentru anumite produse. Gravarea se face doar pe zona metalica a produselor. Rezultatul gravarii este permanent.
Concurs Like & Share Stetoscoape.ro
Ce trebuie sa faci ca sa devii unul din castigatorii concursului?

Promotie stetoscoape 10+1

“Promotie stetoscoape 10+1“ ce se desfasoara in perioada 7 – 31 octombrie 2015 potrivit Regulamentului promotiei.

Regulament campanie 10+1 Stetoscoape

Regulament campanie 10+1 Stetoscoape

Cum aleg un tensiometru de brat

Datorită progresului tehnologic din ultimii ani, cât și a evoluției domeniului medical, acum există posibilitatea ca fiecare persoană să își măsoare constant tensiunea din confortul propriei case, în orice moment dorit.

Concurs Like & Share Stetoscoape.ro

Ce trebuie sa faci ca sa devii unul din castigatorii concursului?

Regulament – De doua ori diferenta

Clienții magazinului de comerț online www.stetoscoape.ro din România beneficiază de clauza ofertei concurente care le conferă avantajul de a obține cel mai bun preț practicat de alte magazine de comerț online, cu același obiect de activitate, la același produs, în aceleași condiții de comercializare.
Stetoscoape-instrumente medicale cu un rol important in auscultatia organelor interne si punerea unui diagnostic corect.

Stetoscop Littmann

Stetoscop Littmann.Pentru oferirea unor servicii de calitate, fiecare medic are nevoie de produse modernizate prin cele mai noi tehnologii în domeniu care să îi ofere posibilitatea de diagnosticare corectă.

Stetoscoape originale Littmann

Stetoscoape.ro este distribuitor autorizat de stetoscoape originale 3M Littmann.

Stetoscop Littmann-Instructiuni de utilizare

Stetoscop Littmann – va avea o durata de viata foarte mare, mai ales daca urmati instructiunile de intretinere de mai jos oferite de Stetoscoape.ro !

Stetoscoape 3M Littmann pentru studenti

Acesta se vrea a fi un articol adresat celor care au trecut în anul al treilea sau celor care doresc să-și achiziționeze un stetoscop.

Cum aleg un stetoscop bun?

Stetoscopul ca si instrument medical are un rol important in auscultatia organelor interne si de a face diferenta intre diferite patologii si punerea unui diagnostic corect. Marca 3M Littmann reprezintă garanţia calităţii excepţionale. Este marca renumită în întreaga lume pentru precizie, superioritate acustică, design inovator şi performanţă excepţională.

Tensiometru Omron M3 model 2014

In societatea de astazi, in care ritmul a devenit tot mai alert, iar educatia alimentara nu este la fel de raspandita pe cat ar trebui, ne confruntam tot mai des cu probleme datorate hipertensiunii arteriale.

Tipuri de stetoscoape 3M Littmann

Stetoscopul ca si instrument medical are un rol important in auscultatia organelor interne si de a face diferenta intre diferite patologii si punerea unui diagnostic corect.

Cum functioneaza un stetoscop?

Din ce se compune un stetoscop?

Despre stetoscoapele 3M Littmann

Instrument medical sau aparat acustic ce amplifica sunetele, utilizat pentru auscultatia a organelor interne.

Hipertensiunea arteriala masurarea tensiunii

Hipertensiunea arteriala, masurarea tensiunii, valori normale si patologice
Prin tensiune arteriala se intelege presiunea exercitata asupra peretelui vascular in timpul contractiei inimii.

Cel mai bun tensiometru

Pentru multi, raspunsul la intrebarea “Care este cel mai bun tensiometru?” nu vine tocmai usor.

Despre tensiunea arteriala

Tensiunea arteriala este presiunea exercitata de catre sange asupra peretilor arterelor atunci cand inima bate (tensiunea arteriala sistolica) si atunci cand inima se odihneste (tensiunea arteriala diastolica).
1 din 2