CAMPANIA 10+1 STETOSCOAPE 2022

Cumpără 11 stetoscoape 3M Littmann Classic la o singura comanda depusa și platesti doar 10.
Aplicația 3M ™ Littmann® include lecții cu sunete inimii și pulmonare, scenarii pacient pentru a vă îmbunătăți metoda de diagnosticare, auto-teste pentru a urmări progresul, o bibliotecă de sunet și multe altele.
Tot mai des apar site-uri fantoma care incearca sa pacaleasca clientii oferint preturi nejustiifcat de mici. Daca doriti sa nu aveti parte de surprize neplacute acordati atentie informatiilor din acest articol.

Catalog Stetoscoape Littmann -2021

Cauti stetoscoape originale?
Site-ul nostru va ofera o gama larga de stetoscoape Littmann iar GRAVAREA e GRATUITA. Catalogul nostru te va ajuta sa alegi stetoscopul potrivit si culoarea preferata.
Stetoscopul 3M™ Littmann® are o durata de viata foarte mare, mai ales daca urmati instructiunile de intretinere de mai jos.Elegant. Rafinat. Coordonat. Optimist. Vesel. Terestru. Util. Personal.
Disponibil intr-o gama variata de colori si modele, un stetoscop Littmann poate sa spuna aproape totul despre personalitatea dumneavoastra.
Tehnologie de ultima generatie
Indeplineste standardele de calitate, service si inovatie 3M
Disponibilitatea pieselor de schimb pentru a avea permanent un stetoscop in stare perfecta de functionare
Auscultatie de calitate exceptionala
Garantie intre 2 ani
Hipertensiunea arteriala. Ce trebuie sa stii despre ea ?

Ce este tensiunea arteriala?

Arterele sunt vase care transporta sangele de la inima in corp pentru ca acesta sa beneficieze de nutrientii si oxigenul necesar existentei. Presiunea exercitata de sange asupra vaselor arterelor cand inima bate si cand inima se odihneste poarta numele de tensiune arteriala si se masoara in milimetri coloana de mercur.
Stetoscoapele sunt niște instrumente medicale extraordinare, cu ajutorul acestora medicii salvează nenumărate vieți. Pentru a afla mai multe accesează site-ul nostru www.stetoscoape.ro
Tubulatura stetoscopului meu Littmann prezinta crapaturi, ce sa fac?

Gravare stetoscop

Serviciul de gravare este oferit gratuit. Serviciul de gravare stetoscop este disponibil doar pentru anumite produse. Gravarea se face doar pe zona metalica a produselor. Rezultatul gravarii este permanent.
Concurs Like & Share Stetoscoape.ro
Ce trebuie sa faci ca sa devii unul din castigatorii concursului?
Datorită progresului tehnologic din ultimii ani, cât și a evoluției domeniului medical, acum există posibilitatea ca fiecare persoană să își măsoare constant tensiunea din confortul propriei case, în orice moment dorit.
1 din 3