­čöö Ai un voucher in valoare de 20 Lei garantat la prima comanda.­čę║ÔťĘ

Creaza-ti un cont acum!

­čę║ Cau╚Ťi cadoul ideal pentru absolven╚Ťii de medicin─â?

Comanda aici

Modalitati de plata

Modalitatile de plata disponibile sunt:

  • plata ramburs sau la curier in momentul primirii coletului (exceptand stetoscoapele gravate si produsele comanda speciala)

  • plata cu cardul Euplatesc.ro

  • plata in rate (cu card bancar (BRD FInance si Star BT, BCR si Alpha Bank) via Euplatesc.ro

  • plata prin transfer bancar in contul , Cont:RO57BREL0002002230210100 deschis la Libra Bank

  • depunere numerar in contul: RO57BREL0002002230210100 la orice caserie Libra Bank

Suntem con╚Ötien╚Ťi c─â nu to╚Ťi clien╚Ťii no╚Ötri sunt familiariza╚Ťi cu magazinele online ╚Öi ar dori s─â afle mai multe despre cum se desf─â╚Öoar─â procesul de cump─ârare online ╚Öi cum sunt livrate produsele. Pentru a putea cump─âra de pe acest site nu este nevoie s─â fi╚Ťi ├«nregistrat, totu╚Öi recomand─âm crearea unui cont de utilizator pentru a putea beneficia de urm─ârirea coletului ╚Öi de ├«nscrierea ├«n programul de fidelitate. De asemenea ├«nscrierea ├«n lista de newsletter v─â asigur─â ce ve╚Ťi primi cele mai noi informa╚Ťii despre produsele noastre ╚Öi despre promo╚Ťiile ├«n curs.

Pentru a putea efectua cump─âr─âturi f─âr─â griji v─â punem la dispozi╚Ťie modalitatea de plat─â cu cardul bancar, modalitate securizat─â ╚Öi oferit─â de Euplatesc.ro. Utiliz├ónd tehnologii avansate de criptare paysecure asigur─â securitate maxim─â, o garan╚Ťie esen╚Ťial─â pentru tranzac╚Ťiile online. Serviciile de plat─â online sunt flexibile ╚Öi rapide, permit achizi╚Ťionarea prin toate b─âncile rom├óne╚Öti, prelucr├ónd carduri VISA, Visa Electron, MasterCard ╚Öi Maestro.

Despre sistemul 3D Secure

3D-Secure este un sistem antifraud─â dezvoltat de Visa ╚Öi MasterCard. Folosirea acestui sistem permite cre╚Öterea securit─â╚Ťii tranzac╚Ťiilor online, prin solicitarea unei parole la fiecare plat─â online. ├Än caz de pierdere sau furt, cardul ├«nrolat la 3D Secure, nu poate fi folosit de ter╚Ťe persoane pentru cump─âr─âturi online. Se elimin─â astfel riscul fraudei prin copierea informa╚Ťiilor de plat─â sau prin generarea aleatoare de num

ere de carduri ╚Öi utilizarea lor ulterioar─â pe Internet. Prin folosirea acestui sistem de tranzac╚Ťionare se a╚Öteapt─â o reducere a disputelor din fraudele rezultate din tranzac╚Ťiile on-line cu cel pu╚Ťin 80%.

De╚Ťin─âtorul cardului se poate orienta pentru cump─âr─âturi numai c─âtre site-urile care afi╚Öeaz─â logo-urile Verified by Visa sau Mastercard SecureCode. ├Än aceste magazine virtuale, user-ul este solicitat s─â se autentifice la fiecare tranzac╚Ťie p─âstrand astfel controlul asupra cump─âr─âturilor on-line.

Procesul de autentificare nu necesit─â instalarea vreunei aplica╚Ťii speciale pe computerul clientului ╚Öi nici nu ├«ngreuneaz─â navigarea pe Internet ╚Öi determin─â cre╚Öterea ├«ncrederii ├«n aceasta modalitate de a cump─âra bunuri/servicii.

├Än conformitate cu recomand─ârile VISA, to╚Ťi acceptatorii de pla╚Ťi on-line pe Internet din regiunea CEMEA trebuiau s─â fie capabili s─â ofere sistemul 3DSecure de tranzac╚Ťionare comercian╚Ťilor ├«ncep├ónd cu 1 aprilie, 2003.

Func╚Ťionarea serviciului 3-D Secure implic─â efortul comun al b─âncilor emitente de carduri, al b─âncilor cu care posesorii magazinelor virtuale au ├«ncheiat contracte de acceptare la plat─â a cardurilor, al comercian╚Ťilor respectivi ╚Öi al organiza╚Ťiilor interna╚Ťionale de carduri. Pe m─âsur─â ce tot mai multe magazine virtuale ├«mpreun─â cu bancile lor ╚Öi tot mai multe b─ânci emitente de carduri ader─â la acest serviciu, cre╚Öte ├«ncrederea tuturor par╚Ťilor implicate ├«n tranzac╚Ťiile pe Internet ╚Öi implicit volumul acestora, sc─âz├ónd concomitent riscul de fraud─â.