Program Luni - Vineri 9 - 17 Telefon 0722.628.805 Email info@medicland.ro

Despre livrare

Livrarea, un serviciu esențial

Livrarea produselor este la fel de importantă ca și procesul de cumpărare. Din acest motiv am ales să lucrăm cu o companie de curierat renumita, totul pentru satisfactia clientilor nostri . Prețurile de livrare  sunt afișate la vedere și nu există costuri ascunse. Pretul de livrare va fi afisat la finalizarea comenzii in mometul in care se introduc judetul si localitatea exacta. Comanda este valabila doar dupa confirmarea telefonica cu dumneavoastra. Livrarea produselor aflate pe stoc se face în 24 - 48 de ore dupa confirmarea telefonica comenzii în cazul depunerii ei până la ora 14:30. In cazul in care produsul nu se afla in stoc se va comunica termenul de livrare estimat. Livrarea se face doar pe teritoriul României.

Livrarea prin curier rapid

Comenzile depuse pana in ora 14:30 si confirmate telefonic sau prin SMS se vor livra a doua zi. In functie de localitatea de destinatie livrarile incep de la ora 8 dimineata. Dupa efectuarea expeditiei noi vom trimite pe email fiecarui client un numar AWB prin care puteti urmarii traseul coletului. Curierul trimite un SMS destinatarului cu planificarea livrarii. Este important sa raspundeti la telefon pentru intra in posesia coletului in timp util. 

Comenzile de sambata si duminica

Comenzile plasate sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si predate curierului pana la sfarsitul primei zile lucratoare ce urmeaza celei nelucratoare. 

Transport gratuit pentru comenzi >300 lei

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 lei transportul este gratuit . Exceptie poate fi cand localitatea de destinatie are kilometri suplimentari fata de punctul de distributie Fan Courier sau coletul depaseste 10 Kg sau produsul se afla in alta promotie (pret redus). 

Transport la pret redus pentru comenzi cuprinse intre 100 si 299 lei.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 100 lei transportul este la pret redus (ex: 9.9 lei fata de 19lei). Pretul de livrare va fi afisat la finalizarea comenzii in mometul in care se introduc judetul si localitatea exacta. Exceptie poate fi cand localitatea de destinatie are kilometri suplimentari fata de punctul de distributie Fan Courier sau coletul depaseste 10 Kg sau produsul se afla in alta promotie (pret redus). 

Transport gratuit pentru ridicarea comenzilor din magazinele noastre:

Magazin Medicland Oradea, Str. Primariei nr. 38, Orar: 9 - 18, Luni pana Vineri - deschis, Telefon: 0359805040, Email: info@medicland.ro

Magazin Medicland Cluj Napoca, Str. Victor Babes nr. 11 Orar: 9 - 18 Luni pana Vineri - deschis, Sambata si Duminica - inchis, Telefon: 0359805040, Email: info@medicland.ro

Pentru ridicarea comenzilor din magazinele noastre veti fi sunat de operatorii nostri in momentul cand produsele dvs sunt pregatite. 

Livrare sambata

Livrarea coletelor in ziua de sambata(fara const suplimentar) 9-14 se face la cerere dupa confirmarea telefonica. Exista exceptii referitor la localitatile unde curierul poate livra sambata. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic : 0359 805040 sau pe email : info@medicland.ro

Ultimele vizualizate