🔔 Ai un voucher in valoare de 20 Lei garantat la prima comanda.🩺✨

Creaza-ti un cont acum!

🩺 Cum configurez mesajul de gravare?

Vezi video
Serviciu pachet intretinere stetoscop
Serviciu pachet intretinere stetoscop

Serviciu pachet intretinere stetoscop

Pachetul standard include:

 • Igienizare

 • Testare

 • Transport tur - retur

 • Asigurare de transport

Suplimentar puteti alege pentru urmatoarele optiuni de mai jos.

Optiuni
150 Lei Pret cu TVA
Cod produs: med_pachet_intretinere

Serviciu de Întreținere Stetoscoape

La Stetoscoape.ro oferim un serviciu complet de întreținere pentru stetoscoapele dumneavoastră, asigurându-ne că acestea rămân în condiții optime de funcționare.

Serviciile noastre de întreținere includ:

 • Igienizare și dezinfectare: Folosim cele mai moderne tehnici și soluții pentru a elimina bacteriile și agenții patogeni, asigurând un mediu igienic și sigur pentru utilizare.

 • Schimbare de accesorii: Echipa noastră de experți poate înlocui accesorii critice precum diafragma, inelele sau olivele, asigurându-se că stetoscopul dumneavoastră funcționează la capacitate maximă.

 • Tratament UV: Folosim tehnologia UV pentru a steriliza stetoscoapele, eliminând bacteriile rezistente și asigurând o igienă impecabilă.

Procesul: Procesul de întreținere durează 1 zi pentru pachetul standard și 2 zile pentru pachetul care include sterilizare prin UV.

Plată: Plata serviciului trebuie făcută în avans și include transportul tur-retur prin curier.

Procedura de preluare

 1. Plasarea comenzii

 2. Preluarea coletului de catre curier (coletul va trebuii ambalat corespunzator pentru a asigura integritatea continutului)

 3. Receptia coletului si verificarea integritatii acestuia (poze preluare colet + poze continut)

 4. Initierea procesului de igienizare (curatare, dezinfectare, testare)

 5. Completarea procesului de igienizare cu optiunile selectate (dupa caz)

 6. Pregatirea si trimiterea coletului inapoi la client

 7. Receptia si verificarea coletului de catre client

Suntem dedicați satisfacției clienților noștri și suntem aici pentru a vă asigura că serviciul de întreținere a stetoscoapelor depășește așteptările dumneavoastră. Dacă aveți orice reclamații sau nelămuriri, vă rugăm să ne informați în termen de maxim 24 de ore de la preluarea și verificarea coletului. Aceasta ne va oferi oportunitatea de a investiga și soluționa orice problemă într-un timp prompt.

Dorim să subliniem că calitatea stetoscoapelor dumneavoastră este prioritatea noastră principală. Serviciul nostru de întreținere este conceput să ofere o îmbunătățire a performanței și durabilității acestora, fără a afecta sub nicio formă calitatea lor. Cu toate acestea, în cazul puțin probabil în care apare o pagubă demonstrată ca fiind produsă din vina noastră, vă asigurăm că vom acoperi integral costurile reparației sau înlocuirii stetoscopului afectat.

Suntem aici pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate și pentru a vă susține în orice moment. Apreciem încrederea pe care ne-o acordați, și suntem hotărâți să vă asigurăm că experiența dumneavoastră cu stetoscoapele noastre și serviciul nostru de întreținere sunt excepționale.

Nu lăsați întreținerea stetoscoapelor să fie o preocupare! Cu serviciul nostru profesionist, puteți avea încredere că stetoscoapele dumneavoastră sunt în cele mai bune mâini. Asigurăm o întreținere completă și de încredere, astfel încât să puteți continua să oferiți cea mai bună îngrijire pacienților dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o întreținere pentru stetoscoapele dumneavoastră sau pentru mai multe informații.

Intrebari frecvente

Review-uri (0 review-uri)

Ce pareri au clientii despre
Serviciu pachet intretinere stetoscop
0.00

Reviews

 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0