Regulament – De doua ori diferenta

Regulament – De doua ori diferenta

Clienții magazinului de comerț online www.stetoscoape.ro din România beneficiază de clauza ofertei concurente care le conferă avantajul de a obține cel mai bun preț practicat de alte magazine de comerț online, cu același obiect de activitate, la același produs, în aceleași condiții de comercializare.

Pentru a beneficia de această promoția : De doua ori deferenta, trebuiesc respectate prezentului regulament.

Definirea termenilor promoției :

Clauza ofertei concurente – prevedere contractuală care permite clientului magazinului de comerț online www.stetoscoape.ro să obțină stetoscoape Littmann, în condiții mai avantajoase față de cele prevăzute inițial, similare celor oferite de terțe entități comerciale.

Obiectul promoției – rambursarea dublului diferenței dintre prețul plătit pentru un stetoscop Littmann achiziționat de la magazinului de comerț online www.stetoscoape.ro și prețul practicat în magazinele online cu același obiect de activitate, pentru același stetoscop Littmann și în aceleași condiții de comercializare.

Magazine cu același obiect de activitate – platformele de vânzare online ale magazinelor cu același obiect de activitate care comercializează același tip de stetoscoape Littmann . Platforme de vânzare online ale magazinelor cu același obiect de activitate – web site-ul unui magazin sau rețea de magazine care comercializează stetoscoape Littmann.

Același produs – stetoscop Littmann identic cu cel achiziționat de la magazinul de comerț online www.stetoscoape.ro. Acesta nu trebuie să facă obiectul unei acțiuni de reduceri de preț la concurență.

Aceleași condiții de comercializare – stetoscopul Littmann trebuie să poată fi achiziționat la prețul mai avantajos în aceleași condiții în care a fost achiziționat din magazinul de comerț online www.stetoscoape.ro. Compararea se va face între prețul de vânzare practicat de www.stetoscoape.ro, în ziua în care clientul a achiziționat produsul și prețul de vânzare oferit de către un alt magazin de comerț online cu același obiect de activitate. Menționăm că stetoscopul Littmann al cărui preț este mai mic în magazinul de comerț online competitor nu trebuie să facă obiectul unei acțiuni de reduceri de preț – promoții, lichidări de stoc.

De asemenea, produsul trebuie să poată fi achiziționat la un preț mai avantajos decât prețul plătit în aceleași condiții de finanțare în care a fost achiziționat din magazinul de comerț online www.stetoscoape.ro

Solicitare rambursare Stetoscoape.ro – formular existent pe www.stetoscoape.ro, în partea de jos a paginii Coș de cumparături/Finalizare comandă, în casuță Comentarii, unde se completează de către client și în baza căruia, după validarea facută, se returnează suma de bani.
Solicitarea va specifica și proba prin inserarea linkului catre siteul care practică un preț inferior celui practicat de magazinul de comerț online www.stetoscoape.ro.


Art. 1. ORGANIZATOR :

SC Medicland.ro SRL

Adresa: Str. Mihail Kogalniceanu nr. 9 , Oradea, Bihor, Romania
CUI: RO15268762
Nr. inreg. Reg. Com.: J05/273/2003


Art. 2. PARTICIPANȚI :

(1)   La promoție poate participa orice persoană fizică rezidentă în România, cu vârsta de peste 18 ani, client al site-ului www.stetoscoape.ro, care a achiziționat unul sau mai multe stetoscoape Littmann.

(2)   În cazul achiziției de pe site-ul www.stetoscoape.ro, clientul este eligibil pentru rambursarea dublului diferenței dacă a achiziționat și plătit stetoscopul Littmann în urma creării unui cont pe website-ul www.stetoscoape.ro (și nu ca urmare a comenzii în calitate de guest/invitat pe web site).

(3)   Nu pot participa la promoție persoanele juridice.


Art. 3. PERIOADA ȘI LOCUL DE DESFĂȘURARE:

Promoția este valabilă pe www.stetoscoape.ro, pe o perioadă nelimitată.


Art. 4. CONDIȚII DE VALIDITATE :

Pentru ca un client să poată beneficia de aceasta ofertă, trebuie întrunite cumulative următoarele condiții:

  • Clientul să fi achiziționat un stetoscop Littmann de pe site-ul www.stetoscoape.ro, achiziția fiind confirmată prin factura emisă.
  • Clientul să găsească spre comercializare același stetoscop Littmann, pe un web site al unui magazin cu același obiect de activitate, însă la un preț inferior celui practicat de magazinul de comerț online www.stetoscoape.ro și să probeze prin link către respectivul site acest fapt.
  • Pentru rambursare online, produsul achiziționat de pe site-ul www.stetoscoape.ro, trebuie să fie în stoc pe respectivul web site concurent.
  • Produsul mai sus menționat trebuie să fie comercializat în aceleași condiții :
    – Plata să fie efectuată în numerar, prin cont bancar, online cu cardul,
    – Servicii ca termenul de garantie și livrare (gratuita sau nu) să fie aceleași.

Art.5. MECANISMUL PROMOȚIEI :

Dacă în momentul achiziționării stetoscopului Littmann, clientul constată că același produs poate fi achiziționat cu un preț mai mic de pe platformele de comerț online ale magazinelor cu același obiect de activitate, Stetoscoape.ro se angajează să ramburseze dublul diferenței de preț .

Cererea de restituire se va face pe siteul www.stetoscoape.ro, prin completarea în partea de jos a paginii Coș de cumparături/Finalizare comandă , în casuță Comentarii, unde se va specifica și proba prin inserarea linkului catre siteul care practică un preț inferior celui practicat de magazinul de comerț online www.stetoscoape.ro.

Clientul care nu specifică acestă solicitare telefonic, prin email sau prin formularul existent, în partea de jos a paginii Coș de cumparături/Finalizare comandă în casuță Comentarii, în momentul achiziției stetoscopului Littmann pierde dreptul de a mai primi suma sus menționată.

Stetoscoape.ro iși rezervă dreptul de a verifica datele din cererea de rambursare, date privind existența prețului mai mic la magazinul de profil indicat de către client și îndeplinirea condițiilor impuse pentru rambursarea dublului diferenței de preț.

Compararea prețului se va face între prețul de vânzare Stetoscoape.ro, valabil în ziua în care clientul a achiziționat produsul pe www.stetoscoape.ro și prețul de vânzare oferit de către o platformă online a unui magazin cu același obiect de activitate, în ziua respectivă.

Prețul supus comparației va fi prețul final al stetoscopului Littmann, prețul plătit de către client, fără a ține cont de prețul altor servicii asociate (exemplu: cost de transport, extragaranție).

În termen de maxim 3 ore de la data solicitării de rambursare clientului îi va fi comunicat în scris pe adresa de e-mail rezultatul verificării.

Dacă se întrunesc condițiile de rambursare și cererea este validă, clientul va primi în termen de maxim 3 ore de la data completării cererii, dublul diferenței de preț. Rambursarea se va face în bani (RON).

Dacă nu sunt întrunite condițiile de rambursare, clientul va primi în scris motivarea refuzului de rambursare. Orice contestare a acestui răspuns poate fi depusă prin intermediul formularului de contact din site-ul www.stetoscoape.ro


Art.6. LITIGII

În cazul unor potenţiale litigii apărute între Organizator și participanţi acestea vor fi mai întâi soluționate pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, vor fi înaintate spre rezolvare instantelor judecătorești competente.


Art.7. DISPOZIȚII FINALE

Organizatorul și participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile prezentului Regulament Oficial.

SC Medicland.ro SRL
Prin reprezentant legal,
Oana Hăulică

Tags: Stetoscoape
Vă rugăm introduceți numerele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.